Onze sokken

De beste kwaliteit

Onze sokken wil je om je voeten hebben! Niet alleen door de fijne pasvorm, maar ook door de hoge kwaliteit waardoor onze sokken altijd zacht aan blijven voelen en na ontelbare keren wassen ook nog mooi zijn. Wij zorgen ervoor dat je sokken ontvangt om nooit te vergeten!

Bijna alles is mogelijk

Bijna alles is mogelijk, zelfs het bestellen van een roze olifant. Onze specialiteit ligt echter bij sokken. Pimpelpaars met witte stippen, je logo, de filosofie van je bedrijf, of gewoon een simpel design, wij gaan voor je aan de slag! Niet alleen de sok, maar ook de verpakking en een compliment card horen daarbij: wij zorgen dat jouw klant of medewerker de give-away als een beleving ervaart.

One size

Onze sokken (maat 38 t/m 45) zijn geschikt voor iedere volwassene. Uiteraard kunnen we ook per maat produceren, your wish is our command!

Snelle levering

Wij begrijpen als geen ander: je wilt snel je sokken zodat je je klant of medewerker blij kan maken. Van design tot eindproduct duurt het tussen de 5 en 8 weken voordat je de sokken in huis hebt.

All-in price

Bij all-in denk je vaak aan overvolle hotels aan de Costa Del Sol en de Turkse Riviera. Ons concept is hetzelfde, alleen dan met sokken in plaats van eten. What you see is what you get: één prijs zonder verrassingen en met duidelijke afspraken. Mocht je langskomen om de verschillende mogelijkheden te bespreken, dan kunnen we hier ook wel voor een keertje onbeperkt Chinees eten aan toevoegen.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?