Over ons

That Sockss Custom Made is ontstaan tussen 2 vrienden en de liefde voor sokken. Een aantal jaar geleden is ons avontuur begonnen tijdens een avondje in de kroeg. Het grove idee van het begin leidde in een paar jaar tijd tot een succesvol concept. Onze droom werd werkelijkheid! In de tussentijd hebben wij al veel bedrijven mogen voorzien van onze sokken. Van de lokale carnavalsvereniging tot grote multinationals, niks is voor ons te gek. Iedere aanvraag is voor ons weer een toffe uitdaging. Van schets tot sok, wij regelen het!

Naast That Sockss custom-made hebben wij nog 2 labels; That Sockss en City Sockss zijn geregistreerde merken van That Sockss BV. That Sockss is het sokkenabonnement van Nederland! Wij voorzien onze abonnees maandelijks van kleurrijke en unieke designs. Dus, een gat in je sok? Klik hier!

City Sockss is ons eigentijdse stadslabel en ontstaan vanuit de passie voor ons Breda. Dankzij deze passie kwam het idee om de rijke geschiedenis van verschillende grote steden en wijken vorm te geven op sokken. De eyecatchers van jouw stad zijn zichtbaar op onze sokken en verpakking. Ook zo trots op jouw stad? Bezoek www.Citysockss.com en kijk of jouw stad er al online staat! Staat jouw stad er nog niet bij; niet getreurd want wij lanceren maandelijks nieuwe steden.

Ons concept is simpel: jij vraagt wij draaien! Zelfs als je op zoek bent naar een roze olifant kunnen wij jou helpen, maar onze specialiteit ligt toch echt bij sokken, in welke vorm dan ook! Daag ons uit…